Locație

Cladirea este amplasata in partea de Nord a Bucurestiului, pe Platforma Pipera – o zona in dezvoltare continua si de interes pentru multe companii multinationale cum ar fi: Rank Xerox, Hewlett Packard, Orange Business, Honda Trading, Softwin, Ringier, Nestle, Raiffeisen Bank, Vodafone, BCR Erste, Banca Transilvania, Securitas, Infineon etc.

Prin amplasarea si dotarile sale, FEPER – Centru de Afaceri ofera spre inchiriere spatii care pot gazdui companii de succes. Printre clientii nostri se numara: Star Storage, Orange, Vodafone, NX Data, Lasting, Aerzen, Top Production si alte firme care isi desfasoara activitatea in domeniile tehnicii de calcul si telecomunicatiilor, dar nu numai.

AVANTAJE

Clădire cu 5 niveluri

Constructia este structurata pe 5 niveluri, la parter functionand Receptia, Sala de Expozitie si Conferinte, iar la etajele superioare regasindu-se spatiile amenajate pentru birouri.

300 locuri de parcare amenajate

partenerii Centrului de Afaceri FEPER beneficiaza de peste 300 locuri de parcare amenajate, atat pentru autoturisme, cat si pentru transport marfa.

Ascensoare dedicate

Cladirea este prevazuta cu ascensoare de persoane si ascensoare de marfa.

Utilitati industriale

Cladirea ofera si utilitati industriale: energie electrica trifazata si aer comprimat.

Securitatea cladirii

FEPER S.A. – CENTRU DE AFACERI asigura, prin firme specializate, securitatea cladirii si paza contra incendiilor.

Alte facilități

Personalul angajat al firmelor partenere beneficiaza de servicii medicale oferite de un cabinet din cadrul cladirii. De asemenea, in incinta exista un birou notarial si doua restaurante / catering.

DISPONIBILI ACUM: 500 MP SPAȚII DE BIROURI

Societatea FEPER S.A. – sediul central din București, Bd. Prof. Dimitrie Pompeiu Nr. 8, vă oferă spre închiriere spații de birouri, producție și depozitare.

CONTACT
logo-feper-s-a-retina

Împreună în afaceri și în vacanță!