Hotel Central Ploiesti

Hotel Central Ploiesti

Hotel Central Ploiești

Hotelul Central este situat in centrul Municipiului Ploiesti, intr-o cladire cu o arhitectura neoclasica. Acesta este complet renovat, fiind clasificat la categoria 4 stele.

Hotelul dispune de 166 de camere (248 locuri), organizate dupa urmatoarea structura: camere standard, executive, garsoniere, apartamente. In acest fel putem veni in intampinarea tuturor solicitarilor clientilor nostri, oferind un pachet de servicii ce poate fi personalizat in functie de nevoile si preferintele acestora. Oaspetii complexului se pot bucura de urmatoarele facilitati: saloane restaurant, centru de conferinte, centru de relaxare (piscina pentru copii, sauna, fitness, masaj), cafenea – cofetarie, bar. O serie de servicii sunt oferite gratuit: internet wireless, internet point, parcare.

salon-clasic-hd

Restaurant Berbec, Salon Clasic

crama-hd

Crama Berbec

berbec-hd

Terasa Berbec

cafe-banner-hd

Blues Cafe

salonul-cristal-h4

Saloane nuntă

centrul-de-conferinte

Centrul de conferinte

Situat la doar 45 km distanta de Aeroportul International “Henri Coanda” Bucuresti, hotelul asigura servicii de transfer de la/la aeroport.

Oaspetii complexului se pot bucura de urmatoarele facilitati: saloane restaurant, centru de conferinte, centru de relaxare (piscina pentru copii, sauna, fitness, masaj), cafenea – cofetarie, bar. O serie de servicii sunt oferite gratuit: internet wireless, internet point, parcare.

Oricare dintre cele trei saloane restaurant ofera un cadru elegant, intim, primitor si cu servicii de calitate, fiind locul perfect pentru organizarea oricarui eveniment. Capacitatea maxima a saloanelor:

salonul-cristal-h4

Restaurant Berbec, Salonul de Cristal

200 locuri

Evenimente-private-Salon-Clasic-foto-principala-770x500

Restaurant Berbec, Salonul Clasic

120 locuri

crama-berbec-hotel-central

Restaurant Berbec,
Crama

100 locuri

Centrul de conferinte dispune de 5 sali cu capacitate variind de la 20 la 250 de locuri. Exista posibilitati multiple de configurare a spatiilor disponibile, acestea putand fi adaptate pentru organizarea de sedinte, intalniri, traininguri, seminarii, prezentari, expozitii, workshop-uri, lansari de produse si conferinte. Echipamentele si dotarile de care dispun salile de conferinte asigura desfasurarea evenimentelor in cele mai bune conditii:

internet wireless / wired de mare viteza;

Climatizare

Flipcharts si markere de diverse culori

Coli cu antet, pixuri

Ecrane de proiectie

Videoproiectoare

Instalatie de sonorizare

Foaier pentru organizarea pauzelor si servirea coffee break-ului

FEPER S.A. – Sucursala Ploiesti

Hotel Central Ploiesti

Bulevardul Republicii nr. 1, 100008 Ploiesti, Judet Prahova, Romania

+4 0244 526 641

+40 244 522 243

reservation@hotelcentralploiesti.ro

www.hotelcentralploiesti.ro

logo-feper-s-a-retina

Împreună în afaceri și în vacanță!