Noi credem ca va putem ajuta!

Descopera cladirea noastra (clasa B) cu o suprafata totala de 20.000 mp, situata intr-o zona in plina dezvoltare si de mare interes pentru o multime de companii. In aceasta dispunem de spatii mixte, care se preteaza pentru activitati de birouri, productie , depozitare si 300 de locuri de parcare.

Timpul a dovedit ca am reusit sa oferim cu succes serviciile noastre chiriasilor si dorim sa o facem si pentru dvs.!

Stim ca poate nu am reusit sa va convingem asa usor! Haideti sa ne cunoastem mai bine. Suntem in inima zonei de Nord a Bucurestiului, pe Blv. Profesor Dimitrie Pompeiu nr 8., aproape de statia de metrou Pipera, Mall Promenada.

In  acest moment FEPER SA va pune la dispozitie pentru inchiriere, urmatoarele spatii :

  • Spatiu birouri – 215 mp  etajul 5
  • Spatiu birouri /depozitare – 100 mp etaj 5
  • Spatiu birouri / depozitare –  90 mp etaj 5
  • Spatiu productie/depozitare – 105 mp hala parter

Zona in continua dezvoltare

Zona este in dezvoltare continua si de interes pentru multe companii nationale si multinationale care au dovedit succesul cum ar fi: Rank Xerox, Hewlett Packard, Orange Business, Honda Trading, Softwin, Ringier, Nestle, Raiffeisen Bank, Vodafone, BCR Erste, Banca Transilvania.

Spațiile noastre pot fi alegerea perfectă

Spațiile noastre pot fi alegerea perfectă atât pentru afaceri mici, cât și pentru business-uri mari care doresc o locație unde să se bucure de tot confortul necesar. Vă oferim o varietate de facilități și servicii, precum parcare privata securizata, zone de recreere pentru angajati, transformând astfel spațiul clasic de birouri sau depozit într-o experiență de calitate. Suntem într-o evoluție continuă și dorim să fim un pionier în ceea ce privește sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător, astfel că în parcarea centrului nostru de afaceri veți regăsi patru stații de încarcare Feper E-Charge atât în regim DC cât și AC, pentru autovehicule electrice sau plug-in hibrid.

Chiriasii nostri pot beneficia garantat de cele mai bune oferte personalizate la unul din cele două hoteluri de 4 stele aflate în Ploiești (Hotel Central) și Predeal (Hotel Orizont) aflate in portofoliul companiei noastre.

In acest moment pentru dvs. mai avem disponibili:

0
215

mp de birouri

0
105

mp de productie sau depozitare

0
190

mp de birouri sau depozitare

0
50

locuri de parcare

FACILITATI SI SERVICII LOCATIE:

Sistem de securitate 24/7

Supraveghere video

Acces Control

Acces Internet

Stații de încarcare pentru autovehicule electrice sau plug-in hibrid

Sistem de preventie si stingere a incendiilor

Masuri sanitare suplimentare in spatiile comune

(termoscanere, echipamente cu senzori de dosaj dezinfectant, igienizari cu substante biocide etc)

Cantina in sediu

Doriti sa ne cunoastem?

Impreuna putem sa gasim mai usor varianta potrivita necesitatilor dvs. astfel incat succesul sa fie poate mai usor de atins. Noi va garantam toata disponibilitatea nostra si ne puteti gasi la:

Contact