Hotel Orizont Predeal

Hotel Orizont Predeal

Hotel Orizont din Predeal

Hotel Orizont revine in atentia dumneavoastra cu o noua infatisare demna de renumele cu vechime pe piata romaneasca. Hotelul va propune 139 camere clasificate la 4 stele, un SPA modern, un centru de conferinte Orizont Forum, un restaurant cu specific international si unul cu specific traditional romanesc, alaturi de crama, 4 baruri cu o arhitectura deosebita, si nu in ultimul rand Cigar Club.

spa

SPA

Tarifele de cazare includ mic dejun si acces la centrul SPA, acolo unde veti intalni o oaza de liniste care imbina relaxarea cu energizarea. SPA Orizont va asteapta cu piscina interioara incalzita, doua jacuzzi, sala de fitness, sauna uscata, sauna umeda, sauna cu infrarosu, masaj sau diferite tratamente dermato-corporale si dermato-faciale.

restaurant-orizont

Restaurant Orizont

Gust, condimente si o atmosfera deosebita fac Restaurantul Orizont locul ideal pentru o cina deosebita. O intalnire de afaceri, o cina romantica, o mare petrecere sau un eveniment major, toate se pot desfasura in restaurantul cu specific international.

restaurant-miorita

Restaurant Miorita

Restaurantul și crama cu specific românesc Miorița propun un concept prin care bucătăria tradițional românească și designul spectaculos sunt oferite clientului rafinat, modern și deschis spre nou, identificat de noi în clientul Hotelului Orizont.

lobby-bar

Lobby Bar

Încă de la intrarea în hotel, cafeaua aromata si bauturile fine sunt pregatite pentru Dumneavoastra la Lobby Bar. Pianul live şi decorurile spectaculoase va ureaza « Bun Venit »!

sky-lounge

Sky Lounge

Dupa cina, seara poate continua în Sky Lounge, situat la ultimul etaj al hotelului, unde atmosfera este intima si fiecare bautura vine însotita de doua surprize: privelistea senzationala si atmosfera de calitate.

sala-conferinta

Orizont Forum

In cadrul Hotel Orizont Predeal se afla un centru de intruniri, renumit prin profesionalism si calitatea serviciilor. Orizont Forum va ofera 4 sali de conferinte: Postavaru, Piatra Mare, Bucegi şi Panorama, dotate complet cu echipamente de ultima generatie, internet si telefonie, pregatite pentru evenimentul Dumneavoastra.

FEPER S.A. – Sucursala Predeal

Hotel Orizont Predeal

Strada 3 Brazi nr. 6, 505300 Predeal, Judet Brasov, Romania

+4 0268 455 150

+4 0268 455 473

office@hotelorizont.ro

www.hotelorizont.ro

logo-feper-s-a-retina

Împreună în afaceri și în vacanță!